Skip to main content

TERVASAARIROCK 2022

Haminan elävä musiikki Ry eli HELMU ylpeänä esittää!

Vihdoinkin, yli 20 vuoden jälkeen kesäfestarit palaavat Tervasaareen!

Virallisissa Tattoo-etkoissa mukana 16 energistä bändiä, jotka tarjoavat kesäisessä Tervasaaressa musiikkia moneen makuun. Festarialueella on kaksi lavaa, Rampsinkari ja Tervasaari.

Alueella on myös useita myyntipisteitä paikallisilta ruoka- ja juomatuottajilta, jotka yhdessä Taverna Tervanarun ja Rampsi Kitchen Loungen kanssa huolehtivat siitä, ettei nälkä ja jano pääse yllättämään festarikansaa.

Perjantaina rock polkaistaan käyntiin jo kello 16 Rampsinkarin stagella ja siitä meno jatkuu aina puolilleöin asti. Lauantai startataan pienemmän festariväen ohjelmalla lastenorkesterien ja polkuautokisojen muodossa. Lauantaina iltapäivällä musiikin lomassa myös Haminan Arsin järjestämät beach volley -skabailut.

Rampsinkari-stagen yhteydessä fiilistellään picnic-meiningillä ja alueen ulkotulipaikat ovat myös festariväen käytössä. Tervasaari-lavan yhteydestä löytyvät omat erilliset anniskelualueet.

Kerää kaverisi ja tule maistelemaan erinomaista musiikkia, meri-ilmaa ja lukuisia makuelämyksiä Tervasaareen!
Ilmoita myös joukkueesi mukaan tavoittelemaan kautta aikain ensimmäistä Tervasaarirockin Beach Volley - mestaruutta.

Artistikattaus ja aikataulut bändien sekä kilpailujen osalta julkistetaan kevään aikana. Pysy kuulolla ja ota Helmu seurantaan virallisilta sivuilta:

instagram: helmu.hamina
 
Tapahtumainfo kokonaisuudessaan julkaistaan kesäkuun alussa!
 
Kaikki rokkaamaan!
 
VAPAA PÄÄSY!