Skip to main content

Tervasaarirockin ohjelma julki!!

!!! TERVASAARIROCK 2022 !!!

Perjantaina 8.7 – lauantaina 9.7.2022

Haminan Elävä Musiikki ylpeänä järjestää yhdessä Haminan Kaupungin, Taverna Tervanarun, Rampsi Kitchen&Loungen ja Sepra Leaderin kanssa ulkoilmafestivaalin Haminan parhaassa paikassa, Tervasaaren kärjessä.

Tervetuloa nauttimaan monipuolisesta kattauksesta elävää musiikkia rockin, popin, reggaen, bluesin ja heavyn tahtiin! Esiintyjiä on yhteensä 19 bändin verran!! Bändit esiintyvät kahdella lavalla, joista Tervasaari – lava sijaitsee Tervanarun ja Kitchen&Loungen välissä ja Rampsinkari – lava vierasvenesataman ja hiekkarannan välissä. Soitto on jatkuvaa lavasta toiseen!

Rampsinkari -lavan yhteydessä piknik meininki ja alueen ulkotulipaikat käytössä.

Tervasaari -lavan yhteydessä palvelevat anniskelualueet erillisissä myyntipisteissä.

Festivaaliyleisöä odottaa myös paljon muuta! Ruokaa ja juomaa tarjolla Tervanarun ja Kitchen&Loungen lisäksi paikallisten ruoka- ja juomatuottajien toimesta mm. Takaladon, Takatalon, Nupun, Toisen Leivän ja Karkkipekan myyntipisteistä.

Kerää porukka kasaan ja ilmoittaudu Helmu-nettisivujen kautta lauantain beachvolley turnaukseen tai tule testaamaan padelia ulkokentälle! Lapset ja perheet ovat tervetulleita erityisesti lauantaina aamupäivällä mm. Haminan Teinisirkuksen, Klovni Mutterin ja Bussikuski Töötin mukaan, sekä polkuautoradan varteen hauskaa viettämään!

Festivaalialue suljetaan autoilta torstaina 7.7. klo 16 eteenpäin Tullimakasiinin tasalta. Festivaaliyleisöä kehotetaan saapumaan alueelle pyörällä tai jalan, lauantaina paikallisbussit kiertävät skeittiparkin kautta ja pyöräparkki sijaitsee Tullimakasiinin edessä. Tapahtuman info-piste tulee olemaan HELMU -teltta Tullimakasiinin ja Tervanarun välissä.

Kerääpä kaiffarit mukaan ja kaikki rokkaamaan!

Festivaaliterveisin,

Roope Kauhanen