Skip to main content

TERVASAARIROCK 23

!!! TERVASAARIROCK 2023 !!!

Perjantaina 4.8 – lauantaina 5.8.2023

Haminan Elävä Musiikki ylpeänä järjestää yhdessä Haminan Kaupungin, Taverna Tervanarun ja Rampsi Kitchen&Loungen kanssa ulkoilmafestivaalin Haminan Tervasaaressa.

Tervetuloa nauttimaan monipuolisesta kattauksesta elävää musiikkia rockin, popin, bluesin ja heavyn tahtiin! Esiintyjiä on yhteensä 14 bändin verran!! Bändit esiintyvät kahdella lavalla, joista ”Tervis” – lava sijaitsee Tervanarun ja Tullimakasiinin välissä ja ”Rampsi” – lava Kitchen&Loungen vieressä. Soitto on jatkuvaa lavasta toiseen ja alkaa molempina päivinä kello 17.00.

Vuodesta 2022 aluetta on tiivistetty ja kaikki toiminta keskittyy Tervanarun ja Kitchen&Loungen väliin.

Festivaaliyleisöä odottaa myös paljon muuta! Ruokaa ja juomaa tarjolla Tervanarun ja Kitchen&Loungen lisäksi paikallisten ruoka- ja juomatuottajien toimesta mm. Takaladon, Takatalon, Sikaniskan ja Hatsapurien myyntipisteistä.

Perjantaina ja lauantaina ohjelmaa on myös runsaasti lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Haminan kaupungin varhaiskasvatus järjestää alueella päivällä kasvomaalausta, kepparirataa, pomppulinnaa, melontakokeilua ja kaverikoiria. Lauantaina paikalla on kiertävä Teinisirkus. Mukana myös lasten ja nuorten bändejä!

Festivaalialue suljetaan autoilta torstaina 3.8. klo 11 eteenpäin Tullimakasiinin tasalta. Festivaaliyleisöä kehotetaan saapumaan alueelle pyörällä tai jalan, pyöräparkki sijaitsee Tullimakasiinin edessä. Tapahtuman info-piste tulee olemaan HELMU -teltta ”Tervis” -lavan vieressä.

Festarin aikataulu ja info-kartta www.helmu.net sekä facebookista heinäkuun aikana!

 

Kerääpä kaiffarit mukaan ja kaikki rokkaamaan!

Festivaaliterveisin,

Roope Kauhanen

Vastaava tuottaja